Samostalna izložba fotografija „Zvuci moje Ravnice“

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Kultura, Zabava

Galerija Doma kulture u Srbobranu ugostiće 25. februara Smiljanu Božić, koja će se publici predstaviti izložbom svojih fotografija i recitalnim izvođenjem poezije. Izložba će biti otvorena u ponedeljak od 19:00 časova, a ulaz za sve zainteresovane je slobodan.

Smiljana živi i radi u Beogradu. Rođena je u Inđiji , gde je provela detinjstvo. Studirala je Germanistiku, Nemački jezik i književnost na Filozofskom fakultetu Novosadskog univerziteta. Fotografija joj je velika ljubav iz detinjstava. Član je Foto saveza Srbije, Centra za foto talente Beograd i Udruženja umetnika železnica Srbije. Takođe je član Međugeneracijskog volonterskog cemtra ,,Majdam“ gde je učestovala u humanitarnim i donatorskim foto i slikarskim manifestacijama, kao i Umetničkog udruženja slobodna slikarska komuna ,,KEJ“ Zemun. Iza sebe ima stotinak ajedničkih izložbi, osamnaest samostalnih i osam kolonija u zemlji i inostranstvu.

Pored fotografije gospođa Božić piše i čita svoju poeziju. Pesme su joj zapažene i nagrađivane, a objavljivane su u više zbornika. Član je više klubova pisaca kao i Pesničkog Društva ,,Rade prijatelji“ Beograd.

Facebook Komentari