Rukometaši u nedelju završavaju sezonu derbijem kola

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Rukomet, Sport, Zabava

Prvi tim rukometnog kluba „Srbobran“ u nedelju, 26. maja, završava takmičarsku sezonu 2018/19. i to na svom terenu pred svojim navijačima, što je odličan povod da se mi Srbobranci okupimo u velikom broju i proslavimo prvu uspešnu sezonu, od reosnivanja kluba.

Utakmica završnog, 14. kola, III lige Sever grupa „Zapad“ donosi nam odmeravanje snaga RK Srbobrana i ŽSK 1955 iz Žablja. Utakmica neće biti ni malo lagana, jer je u pitanju protivnik koji ne odustaje od borbe za 1. mesto tabele, jer je trenutno 2. dok je naš Srbobran 4.

Utakmica počinje u 16.30h. Pored takmičarskog značaja, meč će imati i jedan drugi, mnogo veći značaj. Utakmica će imati humanitarni karakter. Naime, našem sugrađaninu, osmogodišnjem Stevanu, malom borcu, potrebna je pomoć. Klub se priključuje akciji prikupljanja sredstava za lečenje Stevana, zbog čega će tokom ove utakmice na ulazu u halu biti postavljena kutija za prikupljanje novčane pomoći za njegovo dalje lečenje. Iz kluba pozivaju sve dobre ljude da dođu na utakmicu i učine dobro delo.

Facebook Komentari