Repertoar bioskopa za 3. maj

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Bioskop

Tri bioskopske projekcije, u sali Malog pozorišta, Dom kulture je zakazao za 3. maj, dva animirana i jednog igranog filma.

Animirani film za decu “PRINCEZA LATE I MAGIČNI VODENI KAMEN” boće prikazan od 16.00 časova.

Sinopsis: Jedini način da šuma ponovno dobije vodu je da vrati čarobni vodeni kamen koji je ukrao Kralj medvjeda. Princeza Lata, naš glavni lik, preuzima tu odgovornost. Unatoč preprekama, princeza Lata odbija se vratiti bez onoga po što je došla, a ta upornost i hrabrost princeze Late dovodi do raznih događaja.

U 18.00 časova na repertoaru će se naći animirana avantura “SUPER MARIO BRAĆA FILM”

Sinopsis: Po prvi put, kultni brendovi industrije zabave Iluminejšn i Nintendo, udružili su snage kako bi stvorili novu avanturu na velikom platnu. Inspirisan svetom Nintendove Mario igrice, stvoren je živopisan, uzbudljiv novi univerzum, kakav do sada nije viđen, kako bi publika doživela posebno bioskopsko iskustvo, puno akcije i komičnih scena.

Od 20.00 časova biće prikazan ruski igrani film „IZAZOV” sa Milošem Bikovićem u glavnoj muškoj ulozi.

Sinopsis: Torakalni hirurg Evgenija Beljajev ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Da li će uspeti da izvede komplikovanu operaciju u nultoj gravitaciji i da kosmonautu pruži šansu da se živ vrati na Zemlju?

Cena karte, za svaku od projekcija, je 350 dinara, iste se mogu kupiti na dan prikazivanja već od 14.00 časova na blagajni Malog pozorišta.

Facebook Komentari