Repertoar bioskopa: Dambo i Osvetnici 4

Za ponedeljak, 13. maj planirane su dve bioskopske projekcije u 3D-u, prva je „Dambo“, film inspirisan bajkom o slončetu iz cirkusa, dok je drugi 4. nastavak Marvelove Avengers inicijative „Endgame“.

18:00 časova – „Dambo“ 3D

Režiser: Tim Barton

Glumci: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green

Žanr: Avantura, Fantazija

Trajanje:  130 minuta

Distributer: Taramount

Zemlja porekla: US

Godina proizvodnje: 2019.

Sinopsis: Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se neguje porodica i u kome snovi lete. Vlasnik cirkusa (Deni de Vito) angažuje bivšu zvezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu decu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismevanja u cirkusu koji se već bori za opstanak.

20:00 časova – „Osvetnici: Kraj igre“ Avengers:Endgame 3D

Režiser: Anthony Russo, Joe Russo

Glumci: Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Evangeline Lilly, Brie Larson, Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Josh Brolin, Chris Evans…

Žanr: Akcioni, Avantura, SF

Trajanje:  181 minut

Distributer: Taramount

Zemlja porekla: US

Godina proizvodnje: 2019.

Sinopsis: Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Hheroji će morati da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da pobede Thanosa i očuvaju stvarnost.

Ulaznice se mogu kupiti svakog radnog dana od 8:00 do 15:00 časova u Domu kulture, Cara Lazara 6, ili na dan prikazivanja projekcije u Sali Malog pozorišta, po jedinstvenoj ceni od 250 dinara. Broj telefona Doma kulture 731 919

Facebook Komentari