Prvomajski uranak u Srbobranu

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Udruženje, Zabava

Prvi put nakon mnogo godina u Srbobranu će biti organizovan Prvomajski uranak kao u vreme bivše nam države. Udruženje „Citadela“ Srbobran, će 1. maja na prostoru uz hipodrom, na mestu održavanja „Kotlićijade“ , upriličiti uranak prvi put u svojoj režiji.

Prostor je idealan jer nije u naselju a opet je svima blizu. Travnjaci prošarani stablima sa debelom hladovinom, biće ispunjeni ljudima koji se dobro zabavljaju i uživaju u roštilju, sportu i dobrom druženju. Poziv da se pridruže uranku, upućen je svim dobrim ljudima koji vole prirodu i druženje. Jedini razlog da uranak ne uspe može biti loše vreme.

Ukoliko ima zainteresovanih da rezervišu mesta za prodaju, potrebno je da se jave Nataliji Barna koja je ispred Civilnog Udruženja zadužena za organizaciju. E-mal: [email protected]

Udruženje „Citadela“ postoji od 2013. godine i bavi se organizacijom kulinarskih i kulturnih dešavanja na teritoriji Srbobrana, sa ciljem prikupljanja sredstava za pomoć siromašnim i ugroženim stanovnicima naše opštine. Svake godine Udruženje organizuje po par kulinarskih dešavanja i gastronomskih takmičenja, a saradnja sa drugim udruženjima iz Srbobrana i cele Srbije uveliko je uspešna.

 

Facebook Komentari