Prvomajski uranak na hipodromu

Civilno društvo „Gloria“ poziva svoje sugrađane Srbobrance, da se priključe zajedničkoj proslavi 1. maja na hipodromu.

„Gloria“ kao i do sada organizuje prvomajski uranak na ovoj lokaciji, uz podršku lokalne samouprave, sa parolom „što nas je više žurka je bolja“. Ulaz je besplatan, dok će piće, roštilj i slatkiši moći da se kupe na licu mesta, a sve ostalo što je vam je potrebno za kampovanje i provod moraćete da ponesete sami. Planiran je niz zajedničkih aktivnosti kao što su fudbal, navlačenje konopca i druga takmičenja. Za najmlađe su planirane različite kreativne radionice, po kojima je prepoznatljiv svaki skup pod pokroviteljstvom ovog udruženja.

Organizatori apeluju na posetioce da se preventivno zaštite od mogućih ujeda krpelja, kao i da tokom boravka na uranku budu odgovorni, jer će biti prisutno dosta mališana. Želja je organizatora da ovakvi skupovi proteknu i uz visoku svest prisutnih o ekologiji, zbog čega se dodatno upozoravaju svi da pripaze na vatru pod svojim roštiljima i kotlićima, kao i da ne rasipa smeće unaokolo.

Ukoliko ima zainteresovanih da na ovom skupu postave svoju tezgu sa izloženim proizvodima za prodaju, mogu da se jave na broj telefona 060 7179 526, gde će dobiti sve potrebne informacije.

Civilno društvo“Gloria“ ovom prilikom obaveštava Srbobrance, da će 18. maja organizovati jedan vrlo zanimljiv jednodnevni izlet, a reč je o poseti etno selu „Stanišić“ kod Bijeljine. Ukoliko ste zainteresovani da provedete zanimljiv dan u bajkovitom ambijentu javite se na broj telefona 060 7179 526, i rezervišite sebi mesto.

Facebook Komentari