Prikaz prve zbirke pesama Bojana Mladenovića

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Kultura

U Narodnoj biblioteci Srbobran u petak, 7. juna 2019. sa početkom u 18,00 sati održaće se prikaz prve zbirke pesama Bojana Mladenovića iz Srbobrana “Život je sladak čak i kad gorak je”.

Bojan studira u Subotici, a poezijom i recitovanjem se bavi još od srednjoškolskih dana. Pored autora o knjizi će govoriti profesorka srpskog jezika i književnosti Katja Brankov. Stihove će kazivati Jovana Mrkšić, a na gitari pratiće je Dejan Subakov.

„Posle duge pauze i dugog iščekivanja približio se i taj dan. Dan koji sam čekao 4 godine, vredno radio za isti, dan kad san konačno postaje java. Zvanično, želeo bih da pozovem sve ljubitelje poezije na promociju svoje prve zbirke poezije pod nazivom ‘Život je sladak čak i kad gorak je’. Očekujem Vas“, reči su mladog pesnika pred najavljeno okupljanje, a sličnim tonom obratili su se Srbobrancima i iz biblioteke.

„Pozivamo sve ljubitelje lepe reči, da uživamo u poeziji našeg mladog autora, i sa tim da ga podržimo u daljem radu“, poruka je upućena našim građanima iz njihove Narodne biblioteke.

Facebook Komentari