Prijavite decu za “Gloria” kreativni Božić

060 717 95 26

Civilno društvo “Gloria”, uz podršku opštine Srbobran, organizuje 16. decembra u Pozorištancetu kreativne radionice u Božićnom duhu za svu decu našeg grada.

Iz organizacije “Kreativnog Božića” pozivaju roditelje da prijave svoju decu za učešće u ovom lepom i zanimljivom događaju. Deca će se družiti uz muziku, praviti novogodišnje ukrase, ukrašavati medenjake, pevati prigodne pesme i sigurno provesti jedan lep dan. Sa decom će raditi već provereni tim, učiteljica Levai Aranka, Slavica Filipović, Juliana Tojzan i Silvia Serezla, a obezbeđeni su i paketići za učesnike. Udruženje obezbeđuje za klince kolače, čaj, sokove i vodu, a za kraj je ostavljen nastup “Bande drvene”.

“Učešće će biti simbolično naplaćeno sa 100 dinara, a mole se roditelji čija deca budu učestvovala, da ponesu sa sobom i po neku igračku koja im više nije zanimljiva, kako bi ih za Božić poklonili onoj deci koja ne očekuju paketić za praznik, jer nemaju od koga da ih dobiju ili njihovi roditelji nisu u mogućnosti da im ih priušte. Želimo da sva naša deca praznike dočekaju sa osmehom na licu!” – Udruženje “Gloria”.

Prijave su moguće do 11. decembra, na broj telefona 060 717 95 26.

Deca mlađa od 5 godina mogu doći u pratnji jednog od roditelja. Druženje će trajati od 14:00 do 19:00 časova, u nedelju 16. decembra. Prijavite svoju decu na vreme.

Facebook Komentari