Prijave za PAINTBALL 3×3 humanitarni turnir

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Sport, Zabava

Srbobran će 17. oktobra biti mesto održavanja jednog, za naše uslove, nesvakidašnjeg i vrlo zanimljivog sportskog turnira. U pitanju je nadmetanje ekipa u PAINTBALL-u. Mesto održavanja turnira biće košarkaški teren iza sportske Hale sa početkom u 15:00 časova.

Pod sloganom „Nema povlačenja, nema predaje“, ekipa humanitaraca iz ulice Devet Jugovića organizovaće pomenuto takmičenje sa namerom da sav prihod od kotizacija bude prosleđen u fond za lečenje Lane Jovanović.

Kotizacija u visini od 3.000 dinara je jedino što vam je potrebno da prijavite svoju tročlanu ekipu, uz uslov da svi članovi imaju po 15 i više godina. Gornje granice u godinama nema. Organizatori će ekipama obezbediti zaštitne vizire i puške „pumparice“, kao i 10 kuglica po meču koji će trajati najviše 10 minuta. Za one koji ne žele da se oprobaju u borbi, ili nemaju dovoljan broj godina, moći će iz iste puške da se okušaju u gađanju meta. Svaki učesnik proći će mini obuku u rukovanju paintball puškom, dok će se o pravilima više govoriti na dan održavanja turnira.

Posetioce očekuju i drugi sadržaji koji prate jedno sportsko i navijačko takmičenje: limunada, sokovi, kokice, kikiriki, semenke plus iznenađenja.

Prijave su moguće onlajn preko facebook stranice Bora Miković, ili lično u lokalu firme Multi Print (prizemlje PTC-a).

Facebook Komentari