Predstava „Zaljubljeni bubamarci“ biće izvedena istoga dana u Nadalju i Srbobranu

Dom kulture obradovaće mališane pred praznike sa jednom dečijom predstavom i dva izvođenja. Reč je o predstavi Teatra “Talija” iz Beograda, “Zaljubljeni bubamarci”, koju će publika moći da vidi u ponedeljak 16. decembra.

Prvo izvođenje biće u Nadalju, u sportskoj sali od 16:00 časova, a mali Srbobranci će istu predstavu moći da pogledaju od 18:00 časova u Pozorištancu. Ulaz je slobodan.

Izuzetno interesantna i dinamična predstava, kako tvrde u beogradskom teatru, rađena je u maniru najboljih dečijih mjuzikla, sa songovima koji se izvode uživo pred decom, a naravno i zajedno sa njima. Na dopadljiv i duhovit način govore deci o zaljubljivanju, kako između devojčica i dečaka, tako i među životinjama, ра i biljkama. Delovi teksta na tu temu, preuzeti su iz antologije dеčје poezije, a u pojedinim scenama se koriste i elementi lutkarskog pozorišta (bubamare, kuće, mačka, papagaj itd). Živi songovi, atraktivni kostimi, bliski kontakt sa decom koja роmаžu glumcima, kao i dopadljiv tekst koji na jasan način kod dece razvija osećaj empatije kako prema slabijima tako i prema malim životinjama, čini ovu predstavu gledljivom za sve uzraste.

Facebook Komentari