Pozorišna predstava „Bračni prevrtljivci“

Cara Lazara 6

731-919

Još jedan biser komedije, pozorišna predstava „Bračni prevrtljivci“, gostovaće u srbobranskom Malom pozorištu, a sa njom nam ponovo dolazi urnebesna Olga Odanović.

„Bračni prevrtljivci“ je predstava rađena po motivima filma „Klub prvih žena“. U pitanju je komedija situacije u kojoj zaplet počinje kada se nekadašnje društvo iz gimnazijskih dana, ponovo skupi posle proslave godišnjice mature. Sve je na prvi pogled isto, ali ipak nije baš sve tako. Ovo je predstava o sudbinama ljudi kakve poznajemo, koji su tu negde oko nas, ali su ovde iskarikirane kako ih ne bismo lako prepoznali.

Scenario je prilagodio i napisao Cile Neimarević, a pored pomenute Olge Odanović nastupaju još Sonja Knežević i Miloš Đorđević, kojeg smo takođe već gledali, ali u predstavi “Udaj se muški”.

Bračni prevrtljivci su premijerno izvedeni 2014. godine u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić” u Beogradu, a tačno 4 godine kasnije našli su put i do srbobranske publike. Izvođenje predstave zakazano je za petak, 30. novembar u 20:00 časova. Cena karte je 300,00 dinara, a mogu se kupiti u pretprodaji od 22. novembra, radnim danima u Domu kulture od 8:00 do 16:00 časova.

Facebook Komentari