POMAHNITALI na sceni Malog pozorišta

Cara Lazara 6

021/731-919

Pozorišna predstava „Pomahnitali“, u režiji i po tekstu Tatjane Kecman, biće prvi put izvedena za srbobransku publiku 7. oktobra u sali Malog pozorišta.

Uz Tatjanu na sceni ćemo gledati i glumca Miloša Đorđevića, koji je u Srbobranu već domaći, jer je u proteklih par godina igrao više puta nego bilo koji drugi dramski izvođač, a naša publika ga voli. Predstava „Pomahnitali“ je posvećena žrtvama selfi kulture i drugih oblika virtuelnih vrednosti. Bavi se ljudima, koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. Na toj apsurdnoj i sumanutoj trci , koja za cilj ima uspeh (ma šta to značilo) oni potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete „savršenu“ formu. Dane okončavaju tako što, umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno.

Cena ulaznice je 300 dinara, u predprodaji se mogu kupiti radnim danima u Domu kulture, Cara Lazara 6, od 8:00 do 16:00 časova. Izvođenje predstave planirano za ponedeljak, 7. oktobar, počeće u 19:00 časova.

Facebook Komentari