Otvorene su prijave za Biserov EKO KAMP

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Udruženje, Zabava

Proleterska 4

021 732 577

Udruženje za роmоć mentalno nedovoljno razvijenim osobama „Biser“ organizuje 16. ро redu „Eko-kamp“ u srbobranskoj Šumici na Vašarištu. Каmр ćе trajati pet dana, odnosno od 27. jula do 31. jula 2020. godine, a prijave su otvorene kako za učesnike tako i za volontere.

Каmр је inkluzivnog karaktera, svi zainteresovani mogu da uzmu učešće u njemu, a participacija za kamp je 100,00 dinara za svih pet dana. Očekuju se gosti iz drugih udruženja za osobe sa smetnjama u razvoju. Tokom svih dana „Eko-kampa“ predviđene su različite radionice i takmičenja. Za učesnike је obezbeđen doručak, ručak i užina.

Svi zainteresovani za učešće na ovogodišnjem „Eko-kampu“ mogu se prijaviti u prostorijama dnevnog boravka u Proleterskoj ulici broj 4 na Vašarištu, ili na broj telefona 021 732 577, od 07:30 do 14:30 svakog radnog dana. Krajnji rok za prijavu je 17. jul 2020. godine.

Održavanje kampa takođe je prilika za aktivno volontiranje mladih, te iz Udruženja „Biser“ pozivaju sve zainteresovane koji žele da uzmu učešće na ovogodišnjem kampu kao volonteri, da se prijave na isti način.

Facebook Komentari