One kod kuće ne gube. To očekujemo i u subotu.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport, Zabava

Nakon poraza u premijernom nastupu 2019. godine, košarkašice srbobranskog kluba pokušaće da poprave utisak na svom terenu. Za protivnice u ovom 11. kolu, imaće devojke iz zrenjaninskog kluba „Proleter 023“.

ŽKK Srbobran trenutno zauzima treću poziciju na tabeli, sa 15 bodova, što je za jedan manje od dva vodeća tima liga. Kako bi se vratile na prvo mesto, na kom su završile prošlu godinu, „Belle“ će morati da pronađu izgubljeni ritam i poprave efikasnost igre. Subić je imao dovoljno vremena, dve nedelje zbog pauze prošlog vikenda, da u trenažnom procesu pripremi igračice za ovosubotnji težak duel. Kažemo težak, jer će to sigurno i biti. Protivnice su sa 14 bodova 4. u ligi, i sigurno je da žele da se brobiju bliže vrhu. U prvom međusobnom susretu ove sezone slavile su Zrenjaninke 67:55, zbog čega verovatno veruju da to mogu da ponove i u Srbobranu.

S druge strane, baš to može biti razlog koji će probuditi inat kod naših devojaka, da im te izgubljene bodove naplate u subotu od 19:00 časova, kada je ovaj meč na programu. Na nama je da tog 9. februara dođemo u košarkašku dvoranu i uz veliku buku sa tribina, pomognemo im da ostvare bitan trijumf.

 

Facebook Komentari