Održane su kreativne dečije radionice sad nas očekuje BOŽIĆNI VAŠAR

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Udruženje, Zabava

Kako je prethodno bilo najavljeno, civilno društvo“Gloria“ je održalo dve kreativne predpraznične dečije radionice, 3. i 24. novembra, u restoranu i maloj sali sportske Hale u Srbobranu. Sledeće što je u najavi je održavanje Božićnjeg vašara, koji je zakazan za 14. decembar na pijaci na Begluku.

„Posetilo nas je, radilo i zabavljalo se sa nama, nešto više od 80 dece. Iz poruka koje smo naknadno dobili od roditelja, saznali smo da su dečic bila prezadovoljna. Ono što nas još ove godine očekuje, jeste poseta Božićnog vašara u Segedinu 1. decembra, a zatim i naš 1. Dečiji božićni vašar koji će se održati 14. decembra u popodnevnim časovima, na pijaci Begluk. Vašar će toga dana oživeti Begluk i napuniti srca posetilaca pozitivnom energijom, osmesima dece, sve to u prazničnoj atmosferi uz vruć čaj i kolačiće. Za decu koja su učestvovala na našim aktivnostima, kao i za decu koja će prodavati ili samo posetiti vašar, pripremamo paketiće i po neko iznenađenje. Zato deco osmehe na lica, dekoracije, ukrase i sve što ima veze sa predstojećim praznicima ponesite sa sobom 14.12. od 16:30 na pijacu na Begluku. Oni koji prodaju, treba da dođu malo ranije, od 16:15, da bi namestili svoje štandove. Prehrambene proizvode ne preporučujemo da se prodaju, jedino ako su zapakovani u vidu ukrasa. Pridružite nam se! Naravno i odrasle čekamo da nas posete i pogledaju naše vredne mališane“, pozivnica je koju upućuje Natalija Barna, ispred udruženja „Gloria“.

Za realizaciju letnje aktivnosti „Gloria“ se zahvaljuje Opštini Srbobran na podršci, uz nadanje da će ta saradnja biti nastavljena. Takođe, iz udruženja se zahvaljuju JKP „Graditelj“ što je omogućio korišćenje pijačnog prostora. Za pripremu paketića pomoć su dali „Reahema“ i str „Agrotuk“, a ako ima još zainteresovanih privrednika iz Srbobran koji bi želeli da se priključe akciji pravljenja paketića, „Gloria“ će rado prihvatiti donacije, jer potrebno je napraviti zaista veliki broj poklona za decu.

Ono na šta moramo da zamolimo učesnike i posetioce vašara, jeste da čuvamo životnu sredinu, smeće pokupimo za sobom. Ponesimo svoje torbe, a ne pvc vreće i budimo pristojni. Ovo je sve za budućnost naše dece“, naglašavaju u udruženju.

Sve informacije, kao i prijavljivanje dece za prodaju na vašaru, roditelji mogu da kontaktiraju udurženje na broj: 060 7179 526. „Čekamo vas, pridružite nam se, oživimo zajedno nešto što želimo da godinama traje!“, civilno društvo“Gloria“.

Facebook Komentari