Oba tima Elan Volley-a za vikend igraju kod kuće

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Odbojka, Sport, Zabava

Retki su slučajevi da sportski kolektivi kod nas raspolažu sa dovoljnim brojem kvalitetnih pojedinaca za dva seniorska tima. Odbojkaški klub „Elan Volley“ može da se pohvali tom činjenicom jer su dobrim radom i dobrom selekcijom igračica postigli rezultat vredan pažnje.

Obe selekcije kluba u vikendu pred nama igraju svoje mečeve na domaćem terenu, i što je još bolje u dva različita dana, tako da će gledaoci imati mogućnost da biraju na koji duel će otići, ako već nisu u mogućnosti da isprate oba, mada je preporuka da se ne propusti ni jedan.

Prve pred mrežu izlaze pripadnice drugog tima Elana, koje nastupaju u Vojvođanskoj ligi, a protivnik će im biti „Hajduk“ iz Kule. Posle dve pobede u dva odigrana kola, protiv „Jedinstava“ iz Novog Bečeja 3:1, i ŽOK „Bečej“ 2:3, treći protivnik će biti očekivano teži zadatak jer je u pitanju tim koji je lider u ligi i jedan od pretendenata za titulu. Naravno, naše odbojkašice imaju prednost domaćeg terena i odličnu atmosveru u ekipi, potpomognutu pobedničikm duhom. Meč se igra u subotu 1. decembra sa početkom od 14:00 časova, u sportskoj dvorani u Srbobranu.

Prvi tim istog kluba je uveliko zašao duboko u ligaško nadmetanje Druge lige „Sever“, a nedeljni meč biće im 8. po redu. Protivnik koji dolazi u Srbobran neće biti ni malo lak jer reč je o klubu „Futog-West“, trenutno drugoplasiranoj ekipi lige, sa skorom od 6 pobeda i samo jednom izgubljenom utakmicom. Sa druge strane naše devojke imaju obrnut rezultat, a ta jedna pobeda bila je u davnom prvom kolu. Iako je činjenica da su na svakom meču pružile dobru igru, uvek je malo nedostajalo da se zabeleže trijumfi, a očekivati drugu pobedu protiv ovako snažnog tima bilo bi nerealano. Ipak ne treba se predavati unapred, već treba pružiti svoj maksimum pošto nema šta da se izgubi u takvoj utakmici. Pomenuti duel biće odigran u nedelju 2. decembra od 15:30, takođe u srbobranskoj Hali.

Facebook Komentari