Novogodišnji turnir se završava u subotu – Učestvujte u humanitarnoj akciji i osvojite jedno od 5 letovanja

Posle tri nedelje takmičenja u futsalu, Novogodišnji turnir dolazi do finalnih mečeva u sve 4 takmičarske konkurencije, a subota 12. januar biće dan odluke.

Sutra će na rasporedu biti čak 8 mečeva (naknadno će biti objavljen raspored), prvo 4 utakmice borbe za 3. mesto u svim konkurencijama, a zatim i finalni dueli i dodele nagrada. Organizatori očekuju veliku zainteresovanost publike, što najavljuje i veliku gužvu na tribinama srbobranske sportske dvorane.

Najvažnija stvar koju svi posetioci treba da urade, je da na ulazu u halu kupe „tiket“ za učešće u humanitarnij akciji i tako pomognu svojim sugrađanima koji su ekonomski ugroženi. Cena tiketa je simboličnih 100 dinara, a broj kupljenih tiketa nije ograničen. Akciju su pokrenuli, Opština Srbobran i Centar za sport i turizam. Svi kupljeni tiketi učestvuju u nagradnom izvlačenju, koje njihovim vlasnicima može doneti letovanje u Sutomoru za dve osobe. Tokom sutrašnjih mečeva u konkurenciji Veterana i Seniora biće izvučeno 5 dobitnika ovih nagrada.

Pre utakmice veterana za 3. mesto će se izvući jedno letovanje, pre finala za veterane još jedno, pre utakmice za 3. kod mesto seniora još jedan dobitnik i pre finala za seniore preostala 2 letovanja.

Do sada je prodato više od 700 tiketa, a iste je moguće kupiti i tokom današnjeg i sutrašnjeg dana, sve do momenta izvlačenja nagrada.

Facebook Komentari