Novogodišnja predstava IRVAS TRIVUTIN u Turiji

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Kultura, Zabava

Nakon što su u ponedeljak obradovana deca u Nadalju i Srbobranu, Dom kulture je i za mališane u Turiji pripremio prigodnu predstavu oplemenjenu prazničnim raspoloženjem.

Novogodišnja predstava “ Irvas Trivun” biće izvedena u Turiji, tačnije u holu OŠ „Petar Drapšin“, u utorak 24. decembra, sa početkom u 16:00 časova. Predstava traje 35 minuta, taman toliko da deci održi pažnju. Ulaz je slobodan.

KRATAK OPIS:

Snežna kraljica poželi da ove godine odmara i ne šara snegom Novu godinu. Poziva Vuka, koji je poznati kvaritelj priča i njih dvoje kuju plan kako to da ostvare. Dolaze na ideju da ako glavnog irvasa koji vuče Deda Mraza ometu u pripremama, sve se odlaže i NG i Deda Mraz kao i njen veliki posao ukrašavanja planete snegom, injem, mrazom. Trivutin, kao kapiten svih irvasa, vodi zdrav život, zdravo se hrani, redovno trenira. Naravno, Deda Mraza treba voziti do svakog deteta, velik je to i iscrpljujuć posao. Međutim, lukavim planom Snežna kraljica i Vuk navode Trivutina na puno slatkiša, grickalica, igrice, i Trivutin polako gubi volju, ulenjuje se, menja se. Šta se tu sve dešavalo i kako se završilo videćete.

Facebook Komentari