Neradni ponedeljak ispunjen košarkom

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport, Zabava

Kako je sutrašnji ponedeljak dan kada je većina naših sugrađana oslobođena radnih obaveza, nakon što u odmoru provedu prvi deo dana najrealnije je da se drugi deo iskoristi za gledanje košarke u sportskoj Hali.

Prva utakmica pod obručima, 17. februara, počinje u 17:30, kad će na parket izaći košarkašice klubova „Srbobran“ i „Duga“ iz Šabca. Gostujuća ekipa ima skoro savršen skor, na 12 odigranih utakmica zabeležila je 10 pobeda, zbog čega su zasluženo na drugoj poziciji Druge ženske košarkaške lige, sa nadom da će tu i ostati do kraja prvenstva, čime bi sebi obezbedile plasman u Prvu ligu. Priliku da im pokvare računicu imaju naše devojke u 13. kolu takmičenja, na svom terenu. Kako do sad nisu imale mnogo sreće, uglavnom gubivši mečeve u poslednjim minutima, šansa da se sutra napravi pozitivan rezultat postoji. Hoće li naše devojke to i uspeti, ostaje da vidimo, a sigurno je da će im podrška sa tribina biti potrebna u ostvarenju tog cilja, zato iz kluba i pozivaju svoje navijače da dođu u Halu i budu glasni.

Odmah po završetku ovog meča, u 19:30, na parket izlaze momci, košarkaši domaćeg OKK „Srbobran“ i gostiju iz Zrenjanina KK „Petrovgrad“. U pitanju je utakmica 14. kola Druge regionalne lige za košarkaše „Sever-A“. Srbobranci iako sa dve utakmice manje odigrane i dalje drže 3. poziciju na tabeli, nižu pobede i nadaju se nekom kiksu dva vodeća tima, kako bi ih pretekli do kraja sezone i tako se plasirali u Prvu regionalnu ligu. Da bi ovaj plan funkcionisao neophodna je pobeda protiv Petrovgrada, čime bi se ostvario projektovani uspeh od 10 pobeda u 12 kola. Trijumf Srbobranaca u sutrašnjoj utakmici je vrlo izvestan, zbog čega iz kluba i pozivaju navijače da dođu na utakmicu, uživaju u dobroj predstavi i zajedno sa igračima se raduju 10. pobedi.

Facebook Komentari