Najzad malo rukometa na domaćem terenu

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Rukomet, Sport, Zabava

Lepa vest za sve one koji vole rukomet je da će u subotu rukometni klub „Srbobran“ posle mesec dana odsustva, ponovo zaigrati pred domaćom publikom, a zadatak bi trebao da bude lak, jer im u goste dolazi RK „Beočin 1959“.

Poslednji put kod kuće „Srbobran“ je igrao 13. aprila, a zatim su usledila dva gostovanja i jedan vikend neigranja zbog uskršnjih praznika. Utakmica odigrana prošlog vikenda donela je poraz našim momcima u Titelu, 44:32, i pored toga utakmica bila vrlo zanimljiva, jer je donela rekord sezone po broju postignutih golova. Već u subotu 11. maja od 17:30, naši rukometaši imaće priliku da dodaju preko potrebnu pobedu u svoj skor, kako bi zadržali 3. poziciju na tabeli.

Beočinska ekipa ne bi smela da pruži veći otpor Srbobrancima, jer se radi o ekipi sa začelja tabela, bez trijumfa za 11 odigranih kola. U prethodnom susretu u Beočinu, naš tim je slavio rezultatom 13:39, tako da pred svojom publikom nikako ne bi smeli da omanu. Do kraja sezone očekuju nas dve teže utakmice, prvo gostovanje u Čurugu timu „Hajduk“, a zatim kod kuće sa liderom lige žabaljskim „ŽSK 1955“.

Facebook Komentari