Mogu li sva 4 fudbalska kluba do pobede?

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

SRPSKA LIGA VOJVODINA 12. kolo

fk-srbobran

Iščupao se FK Srbobran iz opasne zone u sredu pobedom nad Cementom iz Beočina, ali sa dobrim igrama mora nastaviti ako želi da opstane. Ubedljivih 3:0 pokazalo je svima da ovaj tim može i u Srpskoj ligi da dominira, ali još ne znamo šta to koči tim Saše Filipovića da pokaže svoju pravu stranu. U subotu će momci sa Vašarišta imati novu priliku za osvajanje bodova, ovog puta biće to protiv tima FK Mladost iz Bačkog Jarka. Još jedan tim pod ovim imenom dolazi u Srbobran, a mi se nadamo da će proći kao i sve Mladosti do sad, odnosno očekujemo trijumf Plavih. Jaračani su, za nas, na visokom 9. mestu tabele i imaju učinak 5 pobeda, 6 poraza, što i ne zvuči baš ubedljivo. Jeste da je naš skor lošiji, ali smo pokazali da možemo i drugo domaćinstvo za redom je momenat da to i pokažemo. Meč se igra od 15:00 časova.

VOJVOĐANSKA LIGA „SEVER“ 10.kolo

fk-mladost

Jubilarni deseti meč u sezoni Turinci će igrati kod kuće, dolazi im visoko rangirani FK Tekstilac iz Odžaka. Mladost i dalje ne uspeva da poveže dve dobro odigrane utakmice, a to im je potrebno ako misle da načine neki veći napredak ka sredini tabele. Prošlonedeljni poraz u Vrbasu, gorkih 5:0, žele da zaborave i izgleda da će tim iz Odžaka platiti taj ceh. Da Tekstilac pruža solidne partije, ali samo u Odžacima igraju stabilno, u gostima su upisali samo jednu pobedu i to u Bačkom Petrovcu čiji tim nikako ne igra ove sezone. Utakmica se igra u nedelju od 15:00 časova, a ako bude navijanja tri boda će sigurno biti izvesnija.

PFL SUBOTICA 10.kolo 

fk-napredak

Nakon pokazane čvrste igre u Novom Kneževcu, gde su remizirali sa tamošnjim Obilićem 1:1, Nadaljčani se ove nedelje kod kuće možda mogu nadati i trijumfu. Doćiće im u nedelju u 15:00 časova FK Preporod Novi Žednik, koji ni po čemu nije kvalitetniji od našeg Napredka, iako zauzima značajno višu poziciju na tabeli. Razlika je samo tri boda koje je Preporod napapirčio igrajući par puta nerešeno. Nadaljčani igraju kod kuće, prošle nedelje nisu izgubili, dolazi im tim koji nije bolji, sve ovo govori da se možemo nadati izvesnom trijumfu.

MFL BAČKA TOPOLA – MALI IĐOŠ – VRBAS – BEČEJ – SRBOBRAN 8. kolo

fk-mladost-radost

Prošlo kolo su malo kiksnuli i to niko nije očekivao, ali je možda bilo potrebno da se igrači previše ne opuste i pomisle da je njihov tim superioran. Izgledala je Mladost Radost vrlo superiorno i svake nedelje su nas činili srećnima kad deklasiraju protivnika, ali je Obilić iz Zmajeva odigrao jednu čvrstu utakmicu sa bunkerom pred golom, a uspeli su i nekako da zatresu mrežu našima u momentu kad smo ostali sa deset igrača. Kako god okreće se Radost novom kolu i dalje sa vodeće pozicije lige, a novi protivnik biće Sloboda iz Stare Moravice. Ovo vezano gostovanje neće, nadamo se, negativno uticati na rezultata jer sad stvarno očekujemo pobedu sa većim brojem golova u mreži domaćina. Sloboda je tim koji je ubedljiv u svom nastojanju da obitava na dnu tabele i teško da može da ugrozi našu ekipu u nameri da pobedi.

Facebook Komentari