Mladost Radost u prolećnom pohodu na bodove

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Klub sa Rajčura najzad nastavlja sezonu u svojoj MFL ligi posle duge zimske pauze. Srbobran i Mladost igraju zaostalo kolo, a Napredak će pokušati da ne izgubi i šestu utakmicu za redom.

Dočekasmo mi i to proleće, a 1. april je pred nama. Baš na ovaj praznik dobre šale naša „Mladost Radost“ počinje drugi deo borbe u 12. kolu fudbalske lige MFL (Bačka Topola-Mali Iđoš-Vrbas-Bečej-Srbobran). Prvi protivnik je ekipa sa reke Krivaje iz istoimenog sela i sa istim imenom kluba. Smešan protivnik sa dna tabele na praznik smeha. Poslednju takmičarsku utakmicu mladi i radosni fudbaleri dobili su rezultatom 8:1, a nema razloga da i ove nedelje ne ponove sličan rezultat. Odmorni su a i na pripremnim utakmicama pokazali su da nisu zaboravili da pobeđuju.

Takođe podsećamo da su sve utakmice 18. kola Vojvođanska liga „Sever“ prošlog vikenda odložene zbog loših vremeskih uslova. U subotu 31.marta FK Srbobran će igrati na svom terenu protiv apatinske FK Mladosti Apa od 15:30h, dok će turijska FK Mladost na gostovanje u Pačir ekipi „Bačke“ sutradan 1. aprila, a i ta utakmica počinje u 15:30.

Facebook Komentari