Milan Kalinić i Olga Odanović u komediji „Idealna polovina“

Cara Lazara 6

731 919

Sala Malog pozorišta imaće svoje prvo pozorišno izvođenje u novoj godini, reč je o gostovanju beogradske komedije „Idealna polovina“ koja će biti izvedena 24. januara.

Pozorišna predstava „Idealna polovina“ dovodi nam glumce: Milana Kalinića, Olgu Odanović, Anastasiju Mandić i Vučića Perovića, koji izvode komad po tekstu Milene Depolo. U ovoj komediji četvoro ljudi u želji da pronađu sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije. Majka Danica, nikako ne može da pristane da joj je sin Aca, otišao iz kuće i oženio se. Na sve načine pokušava da ostane u centru pažnje, pa i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije, kojeg joj je obezbedila snaja, ne može da prestane da proverava sina. Sa druge strane, sin Aca naviknut na toliku pažnju i opsednut sobom za sve nedomice odlazi kod ličnog trenera Filipa, ne bi li dobio više samopouzdanja.

Izvođenje predstave je planirano za četvrtak, 24. januara, u 19:00 časova, po ceni karte od 400 dinara. Iste je moguće kupiti u pretprodaji radnim danima u Domu kulture od 8:00 do 20:00 časova.

Facebook Komentari