Mesna zajednica organizuje takmičenje u sportskom ribolovu za osnovce

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Sport, Zabava

Takmičenje u sportskom ribolovu pod nazivom „Udicom protiv droge i alkohola“ namenjeno je deci, školskog uzrasta, a do sad se prijavilo 144 takmičara.

Mesna zajednica u saradnji sa Lokalnom samoupravom, Sportskim centrom, Udruženjem „Ruka spasa“, Udruženjem sportskih ribolovaca „Šaran“ i osnovnim školama sa prostora opštine Srbobran organizuje ovo takmičenje na kanalu DTD. Nadmetanje će biti održano sutra, 13. aprila, a pecanje počinje od 08:00 časova i trajaće do 13:30.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresovani gradani da svojim prisustvom podrže ovo takmicenje. Ove godine prvi put dolaze gosti, deca iz Novog Sada, članovi Saveza izviđača odred „Veternik“.
Organizatori ćе obezbediti nagrade, doručak i osveženje za sve takmičare. Okupljanje je na kanalu DTD na „sljunkari“, najkasnije do 8:00 sati gde bi se obavio doručak, nakon čega ćе početi takmičarski deo i druženje. Udruienje „Plavi krug“ ćе na pomenutoj lokaciji obavljati preventivne preglede. Planirano је da se proglašenje pobednika i роdеlа nagrada obavi u 13:00 časova. Nakon završetka takmičenja u pecanju, planirano je da deca posete kuglanu u Sportskom centru.

Facebook Komentari