Memorijal Siniša Gavrilov Srbobran

Memorijal SINIŠA GAVRILOV se igra 8. i 9. juna

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Fudbal, Sport

Proleterska bb, Srbobran

Memorijalni turnir u fudbalu za dečake “Siniša Gavrilov”, igraće se na stadionu FK “Srbobran” u subotu i nedelju, 8. i 9. juna 2024. godine, i imaće 80 ekipa učesnika iz zemlje i inostranstva.

Tradicionalni turnir koji se po 13. put održava u sećanje na prerano preminulog fudbalskog trenera i Srbobranca, Sinišu Gavrilova, najveći je do sad, možda i na teritoriji Srbije. Okupiće 6 generacija mladih fudbalera, očekuje se da će stadion tokom subote i nedelje posetiti blizu hiljadu učesnika i bar dva puta toliko posetilaca.

Memorijal Siniša Gavrilov Srbobran

Klub iz Šumice se potrudio da, organizaciono i na svaki drugi način, učini boravak na stadionu tokom 8. i 9. juna jednim prijatnim iskustvom za sve posetioce, a da gostujuće ekipe ponesu iz Srbobrana nezaboravne utiske.

S toga, FK “Srbobran” upućuje poziv svim ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu da posete Memorijal “Siniša Gavrilov” i uživaju toj euforiji.

Glavni teren će biti podeljen na 4 manja, tako da će sve vreme s tribine i uz ogradu moći da se prate neke od utakmica, a igraće se po ceo dan.

Za više informacija pozvati:
Aleksandar Šijačić – 063 830 7425
Marko Sekulić – 060 724 1142.

Facebook Komentari