Memorijal SINIŠA GAVRILOV 2023 – Turnir u fudbalu za decu se vraća na velika vrata

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Fudbal, Sport

Fudbalski klub “Srbobran” sa zadovoljstvom je najavio da će se, posle duže pauze, na stadionu u Šumici, po 12. put održati Memorijalni turnir u fudbalu za decu “Siniša Gavrilov”.

Želja je uprave kluba, i svih okupljenih oko imena FK “Srbobran”, da se turnir koji nosi ime prerano preminulog Siniše, vrati na veliki vrata.  Memorijal se nije igrao od izbijanja epidemije 2020. godine, sad postoje uslovi da se održi i prilika je da se učini većim i boljim nego pre.

Novina je da će turnir ove godine trajati dva dana, 10. i 11. juna, sa namerom da se u subotu nadmeću fudbaleri generacije 2011/2012, dok će u nedelju zaigrati mlađi dečaci 2013/2014. godište. Dobrodošli su svi klubovi i škole fudbala, a jedini su uslovi da se dođe u dobrom raspoloženju sa velikom željom da se igra dobar i fer fudbal.

Prijave za učešće na Memorijalu “Siniša Gavrilov” moguće su telefonskim putem, pozivom na jedan od dva broja:

  • 063 830 7425 – Aleksandar Šijačić
  • 060 724 1142 – Marko Sekulić.

Kotizacija po ekipi iznosi 5.000 dinara, igra se na prirodnoj travi fudbalskog stadiona FK “Srbobran” (Proleterska bb), a ekipu čini 8+1 igrača. Očekuje se učešće većeg broja ekipa, što će biti prava prilika da se deca upoznaju i testiraju svoje umeće sa različitim protivnicima. Domaćin je za učesnike pripremio trofeje, medalje i priznanja, a osveženje se podrazumeva.

Taj drugi vikend u junu 2023. biće pravi praznik fudbala za decu, porodice i sve one ljude koji vole tu igru i raduju se entuzijazmu koji sa sobom nose najmlađe generacije fudbalera, željne dokazivanja i istinskog igranja najvažnije sporedne stvari na svetu. Svi koji dođu na stadion 10. i 11. juna mogu očekivati dobro raspoloženje, uživanje u prirodi koja okružuje stadion i naravno susretljivo gostoprimstvo domaćina.

Facebook Komentari