LIVE prenos: okk SRBOBRAN – kk AKADEMIK

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport

Prvi košarkaški opštinski derbi između klubova OKK „Srbobran“ i KK „Akademik“, koji se igra 13. marta, privukao je veliko interesovanje javnosti, usled čega će Srbobran Danas na svom youtube kanalu uživo prenostiti susret.

Utakmicu ćete moći da pratite na ovom linku:

Reč je o trećem kolu playoff faze takmičenja u Drugoj regionalnoj ligi „Sever“, odakle samo jedan tim može da obezbedi plasman u Prvu regionalnu ligu. OKK „Srbobran“ je prvoplasirana ekipa na tabeli, bez i jednog poraza sa učinkom 16/0 od starta sezone, dok je KK „Akademik“ trećeplasirani sa skorom 13/3. U playoff delu takmičenja, sa sve prenesenim učinkom iz prvog dela sezone,  OKK „Srbobran“ ima učinak 8/0, drugoplasirana ekipa je „Sport’s World“ iz Novog Sada, koju je „Srbobran“ do sad dva puta ubedljivo pobedio, prvi put 100:78 na domaćem terenu i rezultatom 82:99 na gostujućem. Trenutni učinak trećeplasiranog KK „Akademik“ u playoff takmičenju je 5/3, odnos pobeda i poraza. Ostalo je još samo 6 kola da kraja takmičenja.

Subotnji meč igraće se kao i svi u ovoj sezoni bez prisustva publike, što je prava šteta jer bi za Srbobrance to bila prava košarkaška poslastica, prvi opštinski derbi. Utakmica počinje u  19h.

Facebook Komentari