Košarkaši Srbobrana ponovo igraju kod kuće

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport, Zabava

Kašarkaše omladinskog kluba „Srbobran“ očekuje ove subote, 30. marta, nova utakmica playout faze takmičenja. U goste im dolazi klub iz Karađorđeva, zvučnog imena „Vojvodina“.

Posle sjajne igre koju su naši momci prikazali na prethodnom meču, za očekivati je da će i ove subote biti jednako dobra. Sa timom iz Karađorđeva Srbobranci su nedavno odigrali utakmicu. Ostvarili su zeleni pobedu 68:78 , ali tek posle produžetaka, pošto je nakon 40 minuta igre rezultat bio 66:66. Tada su naši igrači izjavili da su se pošteno namučili jer je protivnička ekipa sastavljena od izrazito visokih i jakih igrača, koji iza sebe imaju mnogo godina igranja u seniorskom dresu.

U klubu „Srbobran“ svi, od trenera do poslednjeg igrača na klupi, odlučni su u tome da pobede i u ovom susretu. Mladi igrači, Rekić, Grubić i Simanić, odigrali su u prethodne dve utakmice zavidnu minutažu i stava su da se nikoga ne boje, zanima ih samo pobeda na domaćem parketu. Trener Andrić, saglasan je sa svojim košarkašima, i stoga poziva publiku da u velikom broju dođu u subotu, od 16:30, na tribine sportske Hale i glasno podrže 12 Srbobranaca, kako bi ostvarili još jednu pobedu.

Facebook Komentari