Košarkaši pobedili i u drugom meču. Treći se igra kod kuće u utorak.

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport

Odigrali su danas u Subotici košarkaši  OKK „Srbobran“ utakmicu trećeg kola Druge RL Sever – Grupa A (u prvom kolu su bili slobodni), gde su možda i neočekivano lako pobedili tamošnji KK „Spartak“, što rezutat 61:91 može da potvrdi.

Već na poluvremenu imali su Jocini puleni u zbiru 56 poena, sa prednošću od 21 poena. Četvorica najefikasnijih ponovu su bili isti igrači kao i pre nedelju dana, samo u drugačijem redosledu. Nemanja Trninić ubacio je 26 poena (1 trojka), Samardžić Dušan 25 poena, Antić Jovan 19 poena, 5 trojki uz 15 asistencija, i Babić Nikola sa 14 poena (4 trojke). Nisu nastupali Šijačić Igor ni Mirosavljević Novica, kao ni Grubić Bojan, što je dosta oslabilo ekipu, ali rezultat nije izostao.

Već u utorak, 22. oktobra, od 19:30 u srbobranskoj sportskoj Hali seniorski tim odigraće naredni meč, ovoga puta protiv ekipe „Basketball Stars“ iz Futoga. Iz kluba pozivaju svoje verne navijače da dođu na tribine u utorak i podrže glasno svoj tim kako bi upisali i teću pobedu u istom broju nastupa.

Pobede su ovog vikenda zabeležili i mlađi timovi OKK „Srbobran“, stariji kadeti su kod kuće savladali „Apatin“ rezultatom 91:65 (46:40), dok su mlađi kadeti na gostovanju u Novom Sadu pobedili ekipu „Sloboda“ rezultatom 48:69.

Facebook Komentari