Kompanija Aptiv i dalje zapošljava

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Zaposlenje

Kompanija „Aptiv Mobility Services“ iz Novog Sada ima potrebu za zapošljavanjem operatera odnosno radnika u proizvodnji, zbog čega će u Srbobranu održati novu seriju razgovora i prezentacija za naše zainteresovane sugrađane.

Razgovori za posao biće održani 16. i 23. aprila, sa početkom od 10.30h, na adresi Trg Republike 4, u Velikoj sali Nacionalne službe za zapošljavanje. Kandidati ne moraju biti na evidenciji NSZ.

Kompanija Aptiv proizvodi električne instalacije za putnička vozila, a nalazi se u Novom Sadu, u radnoj zoni Sever II, Privrednikova 20.

„Svaki naš zaposleni prolazi višednevni trening u našem Trening centru. Trening sadrži zadatke i informacije sa kojima će se novi zaposleni susretati tokom rada. Takođe, kompanija je za sve svoje zaposlene organizovala prevoz od mesta prebivališta do mesta rada i nazad. Tu je i moderno opremljena kantina sa pekarskim i toplim obrocima po veoma niskim cenama. Naši zaposleni imaju priliku da rade u tehnološki razvijenom i opremljenom prostoru sa najnovijom opremom“, poručuju iz kompanije Aptiv.

Facebook Komentari