“Kabare za dame i pametnu gospodu”

Poslednjeg dana januara meseca Dom kulture je odlučio da nas počasti kvalitetnim pozorišnim nastupom. U pitanju je kabare “Cimet i vanila”, u režiji Vesne Stanković, koji sad ima drugu glumačku postavu.

U “Kabareu za dame i pametnu gospodu”, kako ga naziva njegova kreatorka, uloge pored nje tumače Milena Vasić i Dušica Novaković. Mi ćemo ih u sali Malog pozorišta gledati u petak, 31. januara, od 20:00 časova. Cena karte je 400 dinara, a u pretprodaji se mogu kupiti radnim danima u Domu kulture od 8:00 do 18:00 časova (Cara Lazara 6, telefon 731 919).

Komediju „Cimet i vanila“ čine priče o ljubavi, strasti i čežnji iz ugla tri žene, različitih životnih priča i ljubavnih iskustava. Svoje svakidašnje i nesvakidašnje doživljaje, uz pesmu i ples, ispričaće nam advokatica, medicinska sestra i stjuardesa. Duhovito i zabavno, lepršavo i šarmantno, one nas uvode u svoj skriveni svet koji miriše na cimet i vanilu, i u kome je sve moguće… Svojevrsan kabare, ova predstava je ujedno i muzički vremeplov u kojem ćete čuti najpoznatije šlagere pedesetih i šesdesetih godina prošlog veka, uživo, u izvođenju samih glumica. Pijanista: Jovan Stamatović-Karić i koreograf: Nebojša Gromilić, pomogli su da ovaj kabare postane vrlo popularan kod publike.

Facebook Komentari