Kabare NAS DVE na repertoaru 16. juna

Dom kulture je pripremio zanimljivo gostovanje, reč je o kabareu „Nas dve“, koji će srbobranska publika moći da vidi 16. juna u dvorištu ustanove kulture.

Duhovita, zabavna i veoma atraktivna priča o ženi, koja je opsednuta karijerom i njenim alter egom, kojem nedostaje ljubav. Jedna od “njih dve” bombarduje publiku receptima, savetima i novim metodama za uspeh u društvu, dok se druga, nežnija verzija nje same, pesmom bori za ljubav, romantiku i “ono malo duše”. Dve potpuno različite žene spaja jedno kabaretsko veče u kojem se „spontano“ peva, glumi i nazdravlja životu. U ovim urbanim vremenima u kojima žene, zarad karijere, sve više zanemaruju sopstvenu prirodu, potrebu za ljubavlju i materinstvom, kabare se našao kao podrška prirodno lepoj i nežnoj ženi.

Tekst, režija i uloge tumači glumica Tatjana Kecman, dok je pesmom prati Ana Radonjić-Zoe Kida. Kabare će svoje izvođenje imati u sredu od 19:00 časova, a kako je planirano da se održi na otvorenom, u slučaju loših vremenskih prilika izvođenje će biti premešteno u salu Malog pozorišta.

„Molimo građane da se ponašaju u skladu sa propisanim merama Vlade Republike Srbije, kako bi sprečili širenje i pospešili suzbijanje zarazne bolesti KOVID 19“, kažu u Domu kulture.

Facebook Komentari