Juniorsko Državno prvenstvo za košarkašice igra se u Srbobranu – PETAK 17. maj

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport, Zabava

Srbobranu je kao domaćinu juniorskog Državnog prvenstva u košarci, učinjena velika častm jer se posle više od 30 godina u našoj sportskoj Hali nisu organizovala ovako bitna takmičenja. Takmičenje će trajati tri dana, od 17. do 19. maja, a u petak nas očekuju sva 4 četvrtfinalna meča.

Raspored četvrtfinalnih utakmica:

 

12:30 ŽKK Radivoj Korać – ŽKK Partizan,

15:00 ŽKK SRBOBRAN – ŽKK Kraljevo,

17:00 Svečano otvaranje turnira

17:30 Novosadska ŽKA – ŽKK Svrljig,

20:00 KKŽ Crvena Zvezda Kombank – OKK Paraćin.

Nama najzanimljiviji meč svakako startuje u 15:00 časova, kada je potrebno da snažno podržimo naše košarkašice sa tribina, na šta pozivaju svi iz kluba, kako bi obezbedile prolaz u polufinale, gde ih čeka bolji tim iz meča Radivoj Korać – Partizan. Naravno i ostale utakmice zavređuju pažnju jer se radi o najboljim timovima junirskog uzrasta u Srbiji, a treba spomenuti da našu juniorsku ekipu čine uglavnom devojke koje nastupaju u seniorskoj konkurenciji, bez Branke Subić i Sanje Dunđerski.

Trener Slobodan Subić, naglašava da bi plasman među 4 najbolja tima bio veliki uspeh, treće mesto bi ga učinilo baš srećnim, ali takođe ne krije da bi rado svoje „Belle“ video i u finalu, što nije nemoguće. Srbobran je u svetu ženske košarke postao poznat po brojnoj i bučnoj publici, ništa manje ne očekujemo ni u petak. Svi na tribine!

 

 

Facebook Komentari