Haos animatori u Pozorištancu povodom Dečije nedelje

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Zabava

Pokolon deci od srbobranskog Doma kulture, za predstojeću Dečiju nedelju, biće žurka koju će napraviti HAOS ANIMATORI u sali Pozorištanca.

Animatori su već oduševljavali svojim različitim nastupima klince u Srbobranu, a ovoga puta dolaze sa nekim novim programima i više sadržaja, što će se mališanima sigurno dopasti. Nastup će biti održan u petak, 4. oktobra, a deca mogu da očekuju: Džambo balone od sapunice, džina na štulama, Miror mena (hodajuća atrakcija na štulama sa kostimom od delića stakla), dens šou, klovn, mađioničara, igre bez granica, timske igre i muzičko sportsko takmičenje. Predviđeno je da program počne u 16:00 časova.

„Haos animatori“ su grupa prijatelja okupljenih oko zajedničke ideje o menjanju načina toka svakodnevnice, ljudi i stvari koje čine, sa ciljem da drugačijim pristupom i pogledom na život kroz svoje aktivnosti služe kao neiscrpan izvor inspiracije i zabave, kako za decu kojima se posvećuju, tako i svima koji ih okružuju. Program se sastoji od atraktivnih igara, takmičarskog muzičkog programa, strateških igara i sjajne atnmosfere koje prati sve aktivnosti.

Facebook Komentari