GRDANA i DŽOKER u bioskopu

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Bioskop, Kultura, Zabava

Za ponedeljak, 11. novembar, Dom kulture zakazao je projekcije dva najtraženija filma u bioskopima ove jeseni, reč je o nastavku priče o Grdani i početku priče o Džokeru.

18:00 časova – Grdana: gospodarica zla (Maleficent: Misteress of evil)

Režiser: Joachim Rønning

Glumci: Angelina Jolie, Ed Skrein, Michelle Pfeiffer

Žanr: Avantura, Fantazija

Trajanje:  119 min

Zemlja porekla: US

Godina proizvodnje: 2019.

Sinopsis: “Grdana – Gospodarica zla” je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma “Grdana – Zla vila”, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke koja je, tako povređena, proklela princezu Auroru. Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu.

Cena karte je 250 dinara.

20:30 časova – Džoker (Joker)

Režiser: Todd Phillips

Glumci: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy

Žanr: Drama, Triler

Trajanje:  122 min

Zemlja porekla: US

Godina proizvodnje: 2019.

Sinopsis: Originalno izdanje poznate mitologije je jedinstvena samostalna priča koja predstavlja Finiksa  kao Artura Flika , čoveka koji se bori kako bi našao svoj put u Gotamovom  slomljenom društvu. Klovn po danu koji se trudi postati stand-up komičar po noći, otkriva da šala uvek završi na njegov račun. Zarobljen u cikličnom postojanju između apatije i okrutnosti, Artur donosi jednu lošu odluku koja započinje lančanu reakciju eskalirajućih događaja.

Cena karte je 250 dinara.

Facebook Komentari