Gostovanje dvojice Milana, Kalinića i Vasića sa pozorišnom predstavom „Škola za ljubavnike“

Cara Lazara 6

021/731-919

Očekuje nas novo pozorišno gostovanje, posle malo duže pauze, 29. marta stiže nam komedija „Škola za ljubavnike“ u režiji Bojana Stojčetovića, koji je napisao i scenario za istu predstavu.

Radnja predstave je smeštana u Italiji, početkom 60-ih godina. Muž i žena upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do odluka koje će im promeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće se u komplikovane komične situacije. Čudna služavka, kućni prijatelj advokat i profesor, dovešće priču do neverovatnog zapleta kada se bude ispostavilo da niko od njih nije ono što jeste.

Likove u predstavi tumače poznata imena glumačke scene naše zemlje, kako televizijske tako i pozorišne: Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Milan Kalinić, Aleksandra Cucić i tvorac komada Bojan Stojčetović.

Izvođenje će biti u petak 29. marta od 19:00 časova, naravno u sali Malog pozorišta, a cena karte je 400 dinara. Iste se mogu kupiti u pretprodaji radnim danima od 8:00 do 20:00 časova, u Domu kulture, Cara Lazara 6. Preporuka je da na vreme nabavite ulaznica, jer se kao i uvek kod vrhunskih predstava, traži karta više.

Facebook Komentari