Gledaćemo PATROLNE ŠAPE i Bikovićevog SLUGU

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Bioskop, Kultura, Zabava

Prve filmske projekcije u Pozirištancu, za 2020. godinu, zakazane su za četvrtak 30. januar. Na repertoaru su po jedna projekcija filmova „Patrolne šape“ i „Sluga“.

18:00 časova: sinhronizovani crtani film „Patrolne šape“ (Paw Patrol)

Režiser:Keith Chapman

Žanr: Animirani

Trajanje:  67 min.

Zemlja porekla: US

Godina proizvodnje: 2019.

Cena karte: 250 dinara

Sinopsis: “Patrolne šape” su šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder. Svaka kuca ima svoj talenat i moć, Oni zajedno pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

20:00 časova: film „Sluga“ (Холоп)

Režiser: Klim Šipenko

Glumci:Miloš Biković, Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva

Žanr: Komedija

Trajanje: 109 min

Zemlja porekla: RUS

Godina proizvodnje: 2019.

Cena karte: 250 dinara

Sinopsis: Rođen u bogataškoj porodici, mladi Grigorij, „Griša“ (Miloš Biković) je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere. Uz pomoć starog prijatelja, psihologa, otac smišlja plan da rehabilituje svog neposlušnog sina. Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo – mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

Facebook Komentari