FK SRBOBRAN u subotu igra kod kuće

FK SRBOBRAN u subotu igra kod kuće

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport

Poštovaoci lokalnog fudbala će za vikend moći da prate samo nastup FK “Srbobran”, koji u 14. kolu PFL Subotica dočekuje FK “Proleter” iz Ravnog Sela. Druga dva opštinska tima, FK “Napredak” Nadalj i FK “Mladost” Turija idu na gostovanja.

Fudbalski klub “Srbobran” je ove sezone primio golove samo na 4 meča, ukupno 7 puta je lopta završavala u mreži “Plavih”, po čemu su najbolji u ligi. Ipak, u poslednja 2 kola Srbobranci nisu uspeli ni da postignu pogodak, oba puta su zaradili po bod, zbog čega je važno da se u subotu (11. novembar – 13.00 časova), dođe do preko potrebne pobede, kako bi se uhvatio priključak za ostanak u vrhu tabele.

Napad je malo zakazao u prethodnim mečevima, zbog toga iz kluba najavljuju da će trener Matarugin i igrači dati svoj maksimum da obraduju navijače, te ih pozivaju da dođu na stadion, popune tribinu i uživaju u fudbalu. Tim zaslužuje podršku, čak 90 odsto ekipe čine Srbobranaci, i do sad su pokazali da umeju i žele do vrha.

FK “Mladost” Turija u okviru Vojvođanske lige “Sever” igra 14. kolo takmičenja, takođe u subotu, ali u Somboru sa FK “Ravangrad 2018”. Nadaljski FK “Napredak” u PFL Subotica nastupa u nedelju, a gostuje u Srpskom Krstutu ekipi FK “Jedinstvo”.

Facebook Komentari