Edukativno predavanje: PUT DO ZDRAVLJA kroz adekvatnu fizičku aktivnost i režim ishrane

Sportski savez opštine Srbobran organizovaće u četvrtak 31. januara od 18:00 časova, u sali Malog pozorišta, predavanje „Put do zdravlja kroz adekvatnu fizičku aktivnost i režim ishrane“, sa ciljem da se kod naših građana podigne svest o potrebi da se više pažnje posveti brizi o ličnom zdravlju, kao prevenciji mnogih bolesti i putu ka srećnijem životu.

Domaćin će biti Stefan Šijačić, predsednik sportskog Saveza, a predavač na ovoj tribini biće Nemanja Milović, profesionalni trener sa bogatim iskustvom i većim brojem sertifikovanih zvanja iz oblasti fizičke kulture i zdrave ishrane. Nemanja je vlasnik poznatog koncepta How2Fit, koja se bavi temom dovođenja ljudskog organizma i figure u zdravo stanje i kako ga takvim održati. On je sertifikovani nutricionista i ambasador sportskog nutricionističkog centra Proteini.sl. Takođe Nemanja radi i kao profesor na Kursu za profesionalne trenere, koji organizuju Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja iz Novog Sada i  Savez za rekreaciju Vojvodine.

Sportski Savez opštine upućuje poziv svim građanima da dođu, poslušaju jedno korisno predavanje i prošire svoje znanje iz oblasti zdravlja i rekreativnog sporta, usvoje nove tehnike i savete koji ih mogu usmeriti ka boljem životu.

Facebook Komentari