Dva filma na otvorenom bioskopu

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Bioskop

Dom kulture je za večeras i sutra veče pripremio dve projekcije filmova na otvorenom. U dvorištu srbobranske Ustanove kulture biće prikazani filmovi „Petar Pan i magična knjiga Nedođije“ i „Pod pretnjom“.
Sreda, 21. jul , 21.00 čas – PETAR PAN I MAGIČNA KNJIGA NEDOĐIJE (sinhronizovano):

IZVORNO IME: Peter Pan: The Quest for the Never Book

REDITELJ: Chandrasekaran

ŽANR: animirani

ULOGE: Jelena GavrilovićAnja MitĐorđe StojkovićDušica Novaković

TRAJANJE FILMA: 90 minuta

GODINA: 2018.

DRŽAVA: Irska

SINOPSIS: Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. Da li će Petar uz pomoć Zvončice, Vendi, Majkla, Džona i Izgubljenih dečaka uspeti da ispuni proročanstvo Magične knjige Nedođije? Da li će verni drugari uspeti da spasu Nedođiju i London? Pogledajte novu avanturu najomiljenijeg večnog dečaka u potrazi za Magičnom knjigom Nedođije.

Četvrtak, 22. jul, 21.00 čas – POD PRETNJOM

IZVORNO IME: Braven

REDITELJ: Lin Oeding

ŽANR: Krimitriler

ULOGE: Jason MomoaStephen LangJill WagnerZahn McClarnon

TRAJANJE FILMA: 94 minuta

GODINA: 2018.

DRŽAVA: SAD

SINOPSIS: Snežna oluja sprečava grupu kriminalaca da kamionom transportuju drogu. Nakon što kamion sleti sa puta, sakrivaju robu u usamljenoj kolibi u šumi u nameri da se kasnije vrate po nju. Plan im kvari mladi drvoseča Džo Braven ( Džejson Momoa)  koji sa porodicom dolazi da zatvori kolibu zbog oluje i tu pronalzi heroin. Kriminalci odlučuju da pobiju celu porodicu i time uklone svedoke, ali  ni to ne ide po planu. Drvoseča krece u borbu za svoju porodicu na  život i smrt.

Facebook Komentari