Drugi TURNIR PRIJATELJSTVA igra se u subotu

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Fudbal, Sport, Zabava

Turnir Prijateljstva 2019. začetak je nove tradicije u sportskim nadmetanjima u Srbobranu. Drugi po redu turnir u fudbalu, u organizaciji FK Veterani Srbobran, biće odigran na vašarišćanskom stadionu u subotu, 14. septembra, sa početkom u 13:00 časova.

Pored ekipe domaćina, prekaljenih fudbalera naše opštine, na turniru su učešće potvrdili i timovi:

  • FK Vlasenica iz Republike Srpske,
  • FK Rušanj iz Beograda,
  • FK Zavičaj iz Temerina.

Organizatori pozivaju svoje Srbobrance da dođu u subotu na stadion u Šumici i uživaju u fudbalskom popodnevu. Čak 4 utakmice će biti na programu, a na posletku i svečana dodela pehara učesnicima.

Kako bi ovaj turnir bio održan, Veteranima je u pomoć došlo mnogo lokalnih dobrotvora koji cene sport i podržavaju skupove koji propagiraju fer igru, druženje i šire dobru volju. Među njima su: opština Srbobran, AD Pionir, Univerexport, Kamar, Persu, Delmax, A Nova, bife Balkan, Gemstone Temerin, kamenorezac Tutorov Vasa, pekara Dragin, Šarčević transport, drvara Popovoć, Berlinger Haus, bife Riks, bife Arvai, Univer partner, drvara Došić, Popaj dekor, Tehnika MB, Stanoje Džinić, Stojan Maksimović, Jovica Kapetan, Nenad Mihajlović, Kristijan Bajić, Nemanja Perendić, Aleksandar Romanov i Aleksandar Golupski.

Facebook Komentari