Dom kulture obeležava svoj Dan

Cara Lazara 6

021 731 919

Autorski projekat Ivana Bosiljčića, muzičko-poetsko veče pod nazivom „Par stihova za nas“ svečano će biti izveden publici u Srbobranu, čime će Dom kulture naše opštine proslaviti svoj Dan ustanove.

 

22. decembra 2018. godine (subota) u 19 časova

Program muzičko-poetske večeri podrazumeva kombinaciju različitih umetničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od šezdesetih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i mnogih drugih…. Muzičko poetsko veče nosi uzbuđenje dramske predstave i muzički kvalitet koncerta, forma koja je posebna i retko viđena na našim prostorima. Važno je spomenuti da je ovo poetsko veče bilo izuzetno posećeno u Makedoniji, Austriji, Švedskoj, Norveškoj i na Islandu, te nema razloga da i kod nas nezainteresuje publiku.

U subotu 22. decembra, od 19:00 časova, u sali Malog pozorišta biće upriličen program proslave sa sve pomenutim nastupom poznatog glumca. Zbog velike zainteresovanosti građana, a malog kapaciteta sale, za subotnji nastup u promet su puštene propusnice koje se mogu preuzeti u Domu kulture radnim danima od 8:00 do 15:00 časova.

 

Facebook Komentari