Dolazi nam KK JOKER

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Košarka, Sport

Omladinski košarkaški klub „Srbobran“ igra u petak, 18. marta, od 19.45, 4. kolo playoff faze takmičenja u Prvoj regionalnoj ligi. Protivnik je najjača ekipa takmičenja, somborski KK „Joker“, klub najboljeg košarkaša današnjice, Nikole Jokića.

Ova ekipa je pravljena za najviše domete, njima je vojvođansko takmičenje samo jedna od prepreka ka stvarnim ciljevima, a „Srbobran“ je samo usputna stanica. Ipak, igrati sa takvim timovima uvek je izazov i daje igračima motiva za dokazivanje, jer rast u sportu je moguć samo kada se oprobate protiv boljih od sebe. Ova utakmica garantuje dobru košarku, poslastica za sve ljubitelje igre pod obručem. Stoji poziv publici da dođe na ovu utakmicu i podrži momke u duelu sa najperspektivnijom ekipom lige.

OKK „Srbobran“ će nastupiti bez Dušana Samardžića, koji će narednih 5 meseci provesti na svetskoj basket turneji 3×3. Domaći klub nije u poziciji da se plasira u republički rang takmičenja, zbog čega je bilo logično da se da dozvola ovom perspektivnom momku da napusti tim pre kraja sezone, uz naravno dogovor da ga na jesen ponovo gledamo u srbobranskoj hali.

Facebook Komentari