Dečija predstava „Anin svet snova“

Cara Lazara 6

731-919

Sala Malog pozorišta u sredu, 27. februara, biće mesto okupljanja srbobranskih mališana, jer im u goste dolazi dečija predstava „Anin svet snova“. Izvođenje počinje u 18:00 časova, a besplatne ulaznice mogu se preuzeti svakog radnog dana od 8:00 do 20:00 časova u Domu kulture, Cara Lazara 6.

Priča koju će deca moći da pogledaju govori o šumskoj Vili koja traži pomoć devojčice čistog srca Ane, da pobede zlog čarobnjaka Baltazara i oslobode šumu, kako bi vratili vili moći koje joj je zli čarobnjak oduzeo. Na putu do Baltazara, srešće se sa raznim izazovima koje priređuju Baltazarovi podanici. Dečjom snalažljivošću i neiskvarenošću, vila i Ana pokušavaju da premoste sve  prepreke koje im postavljaju Baltazar i njegovi podanici: uobraženi Lav, lukava Lija, uspavani Meda i smotani Časovničar. Komad nosi poruku da čistota srca može srušiti i najopasnije čini.

Predstava je interaktivnog karaktera, obiluje pesmama, plesom i humorom. Kroz svaku scenu vila i Ana dolaze do nove pouke.

Likove tumače: Vila – Tijana Upčev, Baltazar i Lija – Petar Arsić, Lav, Meda i Časovničar – Mario Šaran, Ana – Bojana Đurašković koja potpisuje i režiju ove dečije predstave. Trajanje predstave je oko 45 minuta.

Facebook Komentari