Bioskop: KAKO DRESIRATI ZMAJA 3 i BALKANSKA MEĐA

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Bioskop, Kultura, Zabava

Cara Lazara 6

021/731-919

Sreda, 3. april, u sali Malog pozorišta rezervisana je za bioskopske projekcije dva filma. Dečijeg animiranog „Kako dresirati svog zmaja 3“ i u dva termina igrani film „Balkanska međa“.

Repertoar za sredu 3. april:

16:00 – 3D Crtani film „Kako dresirati svog zmaja 3“ (How To Train Your Dragon 3) – Sinhronizovano na srpski

Režiser: Dean DeBlois

Žanr: Animacija, komedija, avantura

Trajanje: 104 minut

Zemlja porekla: USA

Godina proizvodnje: 2019

Sinopsis: Iz studija DreamWorks Animaton stže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrost da se suočimo sa nepoznatm i o tome kako ne treba odustat. Ono što će počet kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom flmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena.

18:00 i 20:30 – igrani film „Balkanska međa“ (The Balkan Line)

Režiser: Andrej Volgin

Glumci: Miloš Biković, Anton Pampušni, Jurij Kucenko, Aleksandar Radojičić, Aleksandar Srećković-Kubura

Žanr: akcioni, ratni

Trajanje: 130 minut

Zemlja porekla: Rusija

Godina proizvodnje: 2019

Sinopsis: Neposredno posle ratnog plamena u Bosni, na Balkanu raste novo žarište. Sukobi Srba i Albanaca na Kosovu nekontrolisano rastu, srpske snage pokušavaju da potisnu “Oslobodilačku vojsku Kosova”. Međunarodna zajednica optužuje vladu u Beogradu za prekomernu upotrebu sile i bez saglasnosti Ujedinjenih nacija NATO počinje bombardovanje Srbije.
Inspirisan ovim istorijskim događajem, film “Balkanska međa” prikazuje nam tajnu operaciju grupe ruskih specijalaca koja iz Moskve dobija naređenje da pre NATO trupa zauzme aerodrom “Slatina” u Prištini i zadrži ga dok ne stigne pojačanje. Dok se čeka pojačanje ruskog bataljona stacioniranog u Bosni, specijalni tim predvođen Andrejem Šatalovim (Anton Pampušni) i Bekom Ethoevim (Jurij Kucenko) kojima se pridružuje pripadnici MUP-a Byk (Miloš Biković) i Fadilj (Aleksandar Radojičić), vode nemilosrdni rat protiv komandanta albanske terorističke grupe Smuka (Aleksandar Srećković).

Cena ulaznice, za bilo koju od 3 projekcije, iznosi 250 dinara. Iste se mogu kupiti svakim radnim danom od 8:00 do 20:00 časova u Domu kulture, Cara Lazara 6, telefon 021/731-919.

Facebook Komentari