Bioskop: FROZEN 2 i REALNA PRIČA

U bioskopski repertoar za ponedeljak, 9. decembar, uvrštena su dva filmska ostvarenja, novi nastavak priče o Ledenom kraljevstvu, i domaći film „Realna priča“, režiserski prvenac glumca Gordana Kičića.

16:00 i 18:00 časova: sinhronizovani crtani film „Zaleđeno kraljevstvo 2“ (Frozen 2)

Režiser: Chris Buck, Jennifer Lee

Žanr: Animirani

Trajanje:  104 min.

Zemlja porekla: US

Godina proizvodnje: 2019.

Cena karte: 250 dinara

Sinopsis: Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno, ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

20:00 časova: film „Realna priča“

Režiser: Gordan Kičić

Glumci: Gordan Kičić, Nina Janković, Branimir Brstina, Vojin Ćetković, Katarina Gojković, Svetozar Cvetković, Lana Lazović, Nebojša Ilić

Žanr: Komedija, Drama

Trajanje:  91 min

Zemlja porekla: RS

Godina proizvodnje: 2019

Cena karte: 250 dinara

Sinopsis: Film Realna priča vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega. Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima. U isčekivanju velike uloge za koju veruje da će rešiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osećaj za realne probleme.

Facebook Komentari