Bioskop: ALADIN i TAKSI BLUZ

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Bioskop, Deca, Zabava

Cara Lazara 6

731-919

Posle duže pauze, ljubitelji kinematografije imaće priliku da uživaju u zajedničkom gledanju filmova, pošto su za 11. i 12. februar zakazane 4 filmske projekcije u Malom pozorištu.
Repertoar za ponedeljak 11. februar:

18:00 – Crtani film „Aladin i leteći ćilim“ (Up and Away)

Režiser: Karsten Kiilerich

Žanr: Animacija, komedija, avantura

Trajanje: 81 minut

Zemlja porekla: DK

Godina proizvodnje: 2018

Sinopsis: Aladin živi u Pjortu, malom pustom selu u Bulgislavu, zajedno sa majkom, ocem i kozom Rajkom. Pjort je lepo i zanimljivo mesto, ali vrlo malo, pa Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina. Insistira da se smiri. Svet nisu pustolovine, nego opasnosti i ljudi iz malog mesta ne treba da se mešaju sa onima iz vanjskg sveta. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač. Kada Aladin dobije nepredviđenu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom Rajkom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče.

20:00 – Domaći film „Taksi bluz“

Režiser:Miroslav Stamatov

Glumci: Andrija Milošević, Boris Milivojević, Milena Predić

Žanr: Komedija

Trajanje: 95 minut

Zemlja porekla: RS

Godina proizvodnje: 2018

Sinopsis: TAKSI BLUZ je romantična komedija. Istovremeno to je šarmantni i uzbudljivi „road movie“.  Glavni junak ove priče je Marko (42), simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne urnebesne noći.

Repertoar za utorak 12. februar:

18:00 – Domaći film „Taksi bluz“

20:00 – Domaći film „Taksi bluz“

Cena karte za sve projekcije je 250 dinara. U pretprodaji karte se mogu kupiti radnim danima u Domu kulture, Cara Lazara 6, od 8:00 do 20:00 časova.

Facebook Komentari