13. KUP Vojvodine u pecanju održava se u subotu

Sve je spremno za održavanje 13. KUP-a SO i RVI, PPB Pokrajine Vojvodine u pecanju u našem Srbobranu, a datum održavanja ovog tradicionalnog ribolovačkog takmičenja je 8. septembar.

Organizaciju turnira sprovodi Savez organizacija i Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca pokrajine Vojvodine. Projekat je podržan i održava se isključivo uz pomoć mnogobrojnih sponzora, koji nisu zaboravili šta su članovi Saveza učinili za svoj narod i zemlju.

medalje-kup-srbobran-pecanje

Učešće na kupu uzeće kao i do sad članovi mnogih Udruženja iz cele Vojvodine, i par iz uže Srbije i Republike Srpske. Kao i do sad Opština Srbobran učestvuje u omogućavanju ovog takmičenja, jer prepoznaje invalide rata, kao posebnu grupu građana kojoj je potrebno pružiti podršku.

EKIPE Koje su potvrdile dolazak:

Republika Srpska
URVI GRADIŠKA, URVI LAKTAŠI
uža Srbija
URVI ĆIĆEVAC
AP Vojvodina
URVI ŠID, URVI RUMA, URVI INĐIJA, URVI BAČ, URVI APATIN, URVI SOMBOR, URVI ODŽACI, URVI VRBAS, URVI BEČEJ, URVI SENTA, URVI NOVI KNEŽEVAC, URVI NOVI SAD, URVI ŽABALJ, URVI KANJIŽA, URVI SRBOBRAN, UDRUŽENjE BORACA SRBOBRAN, ŽENSKA EKIPA BORAČKO INVALIDSKE ZAŠTITE OPŠTINE SRBOBRAN.

Prijave još uvek traju,a za učešće potrebno je javiti se Mijonić Goranu na broj telefona 064 375 1 333.

Facebook Komentari