Predstava „Majstor Mario, snove ostvario“ (2.okt)

Mesto: Nadalj, Srbobran, Turija

Kategorija: Deca, Zabava

U okviru Dečije nedelje Dom kulture Srbobran dovodi predstavu za decu „Majstor Mario, snove ostvario“. Ona će biti izvedena u sredu, 2. oktobra 2024. godine sa početkom u 18:00 časova u Pozorištancu Srbobran, a ulaz je slobodan.

Predstava je edukativnog i zabavnog tipa koju izvode profesionalni glumci. Prilagođena je uzrastu dece od tri do deset godina.

O predstavi: Majstor Mario je omiljeni majstor svih dečaka i devojčica. Simpatičan, pošten, vickast, snalažljiv, majstor Mario dolazi u san devojčice Lene koja igra igricu u kojoj je on glavni lik i pokušava sa njim da oslobodi zarobljenu princezu. Kako bi je oslobodili, Mario i devojčica Lena moraju da prevaziđu razne prepreke i savladaju mnoge neprijatelje. Nailaze na simpatičnu pečurku (koju je poslao zmaj Zmaja da prevari Maria). Ona uspeva u prvi mah da ih prevari svojim slatkim rečima i još slađim izgledom. Kada Mario uzme čarobni prah koji mu daje pečurka, on gubi svoje sposobnosti, zatim i pamćenje i ne može da pronađe put do svoje princeze koju je zarobio zmaj Zmaja. Zmaj Zmaja je obećao pečurkici, ukoliko ubedi Maria da uzme čarobni prah, da će zadobiti ljubav svakog deteta i da će joj deca pokloniti sve igračke i slatkiše. Pečurkica je nasela na Zmajina obećanja ali zahvaljujući devojčici Leni i princezi Breskvici, shvata da je pogrešila, da ne treba činiti drugima loše stvari i povređivati ih, kao i to da ne treba verovati svima i biti lakomislen.

Facebook Komentari