SrbobRUNski trkači uspešni u Kanjiži: Dušan Srdanov doneo zlato

16. avgust 2023.

Kategorija: atletika, Sport

Udruženje rekreativnih trkača “SrbobRUN”, iz Srbobrana, je u subotu 12. avgusta, učestvovalo na “41. KANJIŽA RUNNING & SWIMMING” Festivalu, sa četvoricom takmičara u trci na 10 kilometara, gde su zabeleženi zapaženi rezultati.

Dušan Srdanov zlato u Kanjiži

Dušan Srdanov je u svojoj kategoriji osvojio prvo mesto, za šta mu je uručen šampionski pehar. “Meni je ova trka jubilarna trideseta u Kanjiži, uvek sam osvajao drugo ili treće mesto. E, sad mi se ostvarila želja, uvek sam težio tome da budem prvi i napokon sam osvojio zlatnu medalju, pehar i sve ostalo što ide uz to.

Toplo je bilo, nije kao prethodnih godina kad je bilo malo hladnije, ali nije bilo loše za trčanje, meni je leglo fest dobro. Bilo je dosta trkača i iz inostranstva takođe, Mađarske, Hrvatske, Bosne i drugih. U mojoj kategoriji je bilo dosta dobrih konkurenata iz Mađarske, masovno su došli i mnogo su uticali na plasmane u trci. Baš jaka konkurencija, ali možda sam ja malo sreće imao, jer Janković iz Kule nije došao. On je bio prijavljen u mojoj kategoriji, ali nije učestvovao, da je došao borba za prvo mesto bi bila mnogo jača”, rekao je nakon trke Srdanov.

On je pohvalio organizatore trke u Kanjiži, rekavši da nekako uspevaju svake godine da naprave bolju manifestaciju, a postoje već 41 godinu.

Uspehe vredne medalja ostvarili su i ostali predstavnici SrbobRUN-a. Aleksandar Tatić je bio treći u svojoj kategoriji, dok su Slobodan Miković i predsednik Udruženja rekreativnih trkača Dejan Ratkovica, bili među prvih deset u svojim kategorijama.

Facebook Komentari